Com ho Fem

Durant les sessions de teràpia al CEIB, l’infant aprèn a processar la informació sensorial del seu cos i de l’entorn, mitjançant exercicis que realitzem a través del joc. D’aquesta manera avancem en la maduresa neurològica, que permet generar respostes cada vegada més madures i adaptades a les demandes de cada situació.

La teràpia es realitza sempre partint de la motivació interna de l’infant, a partir de la qual la terapeuta guia el joc i les activitats, per tal de millorar les àrees on hi ha dificultats. El més important és que l’infant participa activament de totes les activitats que realitza, de tal manera que les respostes que genera són noves habilitats que ha après. Això li permet guanyar seguretat i motivació per l’aprenentatge, alhora que reforçar la capacitat de concentració, millorar la conducta i aconseguir noves habilitats en totes les àrees del desenvolupament.

Fem un acompanyament terapèutic individualitzat per a cada infant, i també podem fer sessions en petit o en gran grup.

TERÀPIA SETMANAL

Els infants vénen al CEIB un o dos cops per setmana, i poden fer les sessions terapèutiques individuals o grupals.La teràpia setmanal consisteix en realitzar dues sessions de 45 minuts cadascuna en dos dies separats, o una sessió d’1 hora i 30 minuts en un mateix dia. En la majoria dels casos es recomana fer les sessions en dies separats tot i que en algunes ocasions poden fer-se en un mateix dia (la terapeuta ho determina en funció de cada cas).
LLegir més…
TERÀPIA INTENSIVA

Els infants vénen al CEIB durant una setmana sencera, i fan un mínim de 3 sessions terapèutiques cada dia. Aquesta teràpia intensiva es pot repetir de 2 a 6 cops cada any.La teràpia intensiva la poden fer tots els infants que necessitin reforçar el seu procés maduratiu, els infants que no poden assistir a la teràpia setmanal, i els infants que vulguin treballar aspectes concrets del seu desenvolupament (habilitats socials, autonomia, escriptura, conducta, etc.)
DESCARREGAR PDF
TERÀPIA DURANT LES VACANCES

Realitzem 4 activitats diferents:

  • les colònies ordinàries a Can Montcau per a nens de 4 a 12 anys,
  • les colònies urbanes per a nens amb Necessitats Educatives Especials,
  • les colònies urbanes per adolescents.
  • setmanes intensives a Barcelona

LLegir més…

El meu fill pot venir al CEIB?

Sí, sempre que observeu alguna dificultat com: disfunció en el processament sensorial, dèficit d’atenció, hiperactivitat, alteració conductual-emocional, dificultat de coordinació motriu, de llenguatge, d’aprenentatge (lectura, escriptura, matemàtiques), de motricitat fina, i/o manca d’habilitats socials.
LLegir més…

Què he de fer per venir al CEIB?

Cal que ens truquis o ens enviïs un mail i et donarem tota la informació que necessitis. També et podem donar hora per fer una primera visita de diagnòstic, per iniciar la teràpia o per fer-nos una visita inicial.

info@ceibarcelona.com – 93 205 51 64