Teràpia al CEIB durant períodes de vacances escolars

Quan els infants no tenen escola és un bon moment per reforçar la seva maduresa neurològica a través de les teràpies intensives i les colònies que oferim des del CEIB. En funció de les característiques i edats de cada infant, us recomanem una activitat o una altra.

SETMANA INTENSIVA
Durant una setmana els infants realitzen un mínim de 3 sessions de teràpia al dia. Poden ser sessions individuals o grupals, en funció dels objectius de treball que s’estableixin.
DESCARREGAR PDF
COLÒNIES URBANES PER A INFANTS AMB NEE
Durant una setmana, els infants que presenten necessitats específiques en el seu desenvolupament, poden participar de les nostres colònies urbanes, en les quals treballarem cada dia 5 sessions terapèutiques (integració sensorial, psicomotricitat, piscina terapèutica, motricitat fina i joc), i reforçarem l’autonomia, les habilitats socials, la interacció i les habilitats de comunicació.
DESCARREGAR PDF
COLÒNIES FORA DE LA CIUTAT (ALLOTJAMENT INCLÒS)
Des de l’any 2005 realitzem les colònies terapèutiques fora de la ciutat, per a infants que volen millorar el seu desenvolupament. Dos torns (un en català i l’altre en castellà), 40 infants i 26 terapeutes a cada torn. Els infants que poden assistir a les colònies han de tenir entre 4 i 12 anys, han de ser capaços de treballar dins d’un grup de 4 infants, i han d’estar preparats per dormir fora de casa 4 nits.

DESCARREGAR PDF
COLÒNIES URBANES PER ADOLESCENTS
L’adolescència és una etapa complexa, i des del CEIB volem oferir una activitat terapèutica que permeti atendre les necessitats d’aquesta edat (dels 12 als 18 anys). Afavorir el benestar emocional, la maduresa neuro-cognitiva, les habilitats ocupacionals bàsiques, l’esquema corporal, la capacitat d’atenció i d’organització, i les habilitats socials i de comunicació.

DESCARREGAR PDF

Si vols rebre més informació deixa el teu nom i mail i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

Nom*