FORMACIÓ EN INTEGRACIÓ SENSORIAL CURS 2019-20

insta_generic

Ja tenim obertes les INSCRIPCIONS!

Des del CEIB us oferim els següents cursos per aquest 2019-20:

Curs introductori de 50 hores (un dissabte al mes, de gener a juny 2020). Trobareu més informació clicant AQUÍ.

Monogràfics (es pot fer un sol monogràfic o tots dos): és un dissabte al matí.

Aquestes dues formacions són obertes a professionals de l’àmbit sanitari i educatiu (els monogràfics són oberts també a famílies).

Us comento alguns detalls dels monogràfics:

El monogràfic 1 (M1) el fa la Jenny Cardona Mercadé: La Integració Sensorial i el TEA, i serà el 14 de desembre del 2019.

El monogràfic 2 (M2) l’imparteix la Bàrbara Viader Vidal: Com crear escoles i aules sensorialment intel·ligents, i serà el 25 d’abril del 2020.

Són dos monogràfics que combinen teoria i pràctica, on parlarem d’estratègies bàsiques de com potenciar que les escoles i les aules siguin sensorialment intel·ligents, i on descobrirem les necessitats sensorials dels infants amb TEA. Al CEIB tots els cursos que fem, són molt pràctics, encara que siguin teòrics. Sempre els il·lustrem amb moltes imatges, videos, idees pràctiques…

En relació al M1, volem descobrir quines són les característiques sensorials dels infants amb TEA, per tal de poder comprendre les seves necessitats en l’entorn escolar, i descobrir les millors adaptacions per ajudar-los en el seu dia a dia. Els infants amb TEA sovint presenten dificultats sensorials i conductuals que afecten l’alimentació, el vestit, el joc, l’autonomia, etc. I per aquest motiu us volem acompanyar a descobrir quines són aquestes especificitats sensorials de l’autisme.

En relació al M2, volem parlar dels conceptes bàsics d’integració sensorial que es vinculen amb el dia a dia a les escoles. També descobrirem les necessitats sensorials dels infants d’avui en dia, i parlarem del concepte d’intel·ligència sensorial. Tot seguit, això ens permetrà descobrir com crear aules i escoles sensorialment intel·ligents. Amb aquesta aproximació de 5 hores, volem que els assistents tinguin una idea bàsica de com començar a modificar els entorns escolars, per tal d’optimitzar el benestar dels infants i també dels mestres, educadors, terapeutes, etc.

Recordeu que per tal de rebre més informació o formalitzar la inscripció ens podeu escriure al mail: info@ceibarcelona.com

Us podeu apuntar al Curs Introductori i als 2 monogràfics si així ho desitgeu. També us podeu apuntar a un sol monogràfic, o a tots dos.

En aquest enllaç trobareu les dates de la formació introductòria de 50 hores.